de Avonturij Hot

Adres

Straat
Wite Burch 7
Postcode
8574 VC
Plaats
Provincie
Friesland
Land
Nederland

Een leuke familiecamping gelegen in het mooiste stukje van Friesland: Gaasterland! Camping de Wite Burch is een mooie, verzorgde camping met toeristische comfortplaatsen, huurcaravans, -chalets – en trekkershutten.
De camping ligt in Gaasterland, dat een deel is van Nationaal Landschap ‘’Zuidwest Friesland’’. De bekende fietsroute, het Gaasterlan-paad loopt langs de camping. Vanaf hier heeft u een uitstekend vertrekpunt voor fiets- en autotochten langs IJsselmeer en de Friese meren.
De camping heeft een nieuwe horeca, winkel en indoorspeeltuin. Op de camping zijn nieuwe speeltuinen, een voetbalveld en gratis Wifi internet over de hele camping. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma. Op de Wite Burch is de Avonturij gevestigd waar men heerlijk overdekt kan spelen. De speeltoestellen dagen uit tot ontdekken en avonturen te beleven. Naast dat kinderen er hun energie kwijt kunnen en worden uitgedaagd, zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Zo kunnen kinderen samen met Flip en Saartje op een speelse manier Friesland en de natuur ontdekken. Het unieke landschap samen met de Friese cultuur maken van uw vakantie een ontdekkingsreis in eigen land!

Camping de Wite Burch: Hét middelpunt voor de perfecte vakantie in Zuid-West Friesland!

Contact

Telefoon
+31(0)514-581382
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ligging

  • Op het platteland
  • In het dorp

Bedrijfs categorieën

Attracties:
  • Attractions
  • Activities
Dagactiviteiten:
Kinderspeelparadijs